RECURSOS

PIRÀMIDE ALIMENTÀRIA

BASE: CONSUM DIARI
  1. L’AIGUA: Un dels nutrients més importants i clau. 5-8 gots/dia  
  2. FARINES i CEREALS: Arròs, patates, cereals, farines i els seus derivats com el pa, la pasta. 4-6 racions/dia 
  3. VEGETALS: hortalisses i fruites. 2-3 fruites diàries. 2 racions diàries de verdures 
  4. L’OLI: l’oli d’oliva. 3-6 racions/dia 
  5. LÀCTICS: llet, formatge, iogurt. 2-4 racions/dia 
NIVELL MIG: CONSUM SETMANAL 
  1. PROTEICS: carn magra, peix, ous i llegums. Carn magra: 3-4 racions setmanals. Peix i marisc: 3-4 racions setmanals. Ou: 3-4 unitats setmanals.Llegums: 2-4 racions setmanals 
ÚLTIM NIVELL: CONSUM OCASIONAL 
  1. GREIXOS I SUCRES: Sucres: el sucre comú, les melmelades, les llaminadures, la brioxeria i/o pastisseria, refrescos,...Greixos: Salses, mantega, crema de llet, carn greixosa, embotits...
ALIMENTACIÓ SANA





LA CISTELLA DE LA COMPRA




anem al MERCAT




FITXES dels ALIMENTS

UNA DIVERTIDA ANIMACIÓ

MENJAR PER VIURE

ALIMENTACIÓ


EL COS HUMÀ

ALIMENTACIÓ


No hay comentarios:

Publicar un comentario